Siirry sivun sisältöön
 • 18.11.2013
  Tuomas Saaristola Bataatti Meri Designiin

  Tuomas Saaristola Bataatti Meri Designiin

  Visuaalisen suunnittelun ja palvelukonseptoinnin ammattilainen Tuomas Saaristola on siirtynyt osakkaaksi Bataatti Meri Design -suunnittelutoimistoon. Bataatti Meri Design on vuonna 2008 perustettu visuaalisen suunnittelun toimisto. 

  Tuomas Saaristolalla on yli 10 vuoden kokemus visuaalisesta suunnittelusta ja asiakaslähtöisistä palvelukonsepteista, strategisesta asiakasajattelusta ja pakkaussuunnittelusta. Viimeiset kahdeksan vuotta Isopahkala on vaikuttanut Kuudes Kerros -designtoimistossa.

  Uransa aikana Isopahkala on ollut mukana suunnittelemassa muun muassa Suomalaisen Kirjakaupan visuaalista identiteettiä, myymälä- ja palvelukonseptia sekä Lappeenrannan Yliopiston viestintää. Isopahkala on ollut myös luomassa lukuisia visuaalisia identiteettejä ja pakkauskonsepteja, joihin kuuluvat muun muassa Vaasan Leipäkauppa sekä S-ryhmän omien merkkien ilmeet.

  ”Bataatti Meri Design kuuluu visuaalisen osaamisen ja laatutasonsa puolesta Suomen suunnittelutoimistojen kärkikastiin”, Tuomas Saaristola kommentoi. ”Jaamme keskenämme saman suunnitteluideologian: toimeksiantoja ideoidaan ja rakennetaan asiakkaan sekä kyseisen työn näkökulmasta, ei niin että monistetaan omia maneereita työstä toiseen. Tänne tulemiseeni vaikutti myös toimiston laaja-alainen ja vahva konseptointiosaaminen.”

  ”Ville tuo Bataatti Meri Designiin vahvaa strategia- ja konseptointiosaamista sekä erityisen syvää pakkauspuolen ammattitaitoa”, Bataatti Meri Designin toimitusjohtaja Mikko Kumpula sanoo. ”Olemme muiden osakkaiden kanssa erittäin iloisia saadessamme Villen osaksi yritystämme. Kysyntä osaamisellemme on kasvanut jatkuvasti, joten pääluvun kasvattaminen ja yrittäjävastuun jakaminen näin mainiolla rekrytoinnilla on loistojuttu. Uskon, että vahvistetulla tiimillämme pystymme olemaan luottokumppani yhä suuremmalle asiakaskunnalle.”

  Taideteollisessa Korkeakoulussa ja Tukholman Konstfackissa opiskellut Isopahkala on palkittu työstään mm. Red Dot ja Vuoden Huiput -palkinnoilla. Viime vuosien merkittävimpiin asiakkuuksiin ovat kuuluneet Altia, Elisa, Fazer, Hartwall, Kesko, Lappeenranta University of Technology (LUT), Motiva, Nanso Group, Nokian Footwear, Olvi, Opteam, Orion, Pohjolan Voima, Polar Electro, Rautakesko, Rapala, RAY, Snellman, SOK, Valtiokonttori, Suomalainen Kirjakauppa, Vaasan, Valio, Tapiola, YIT ja YLE.

  Lisätietoja:
  Tuomas Saaristola, puh. 050 582 4486, ville.isopahkala@bmdesign.fi
  Mikko Kumpula, puh. 040 761 3008, mikko.kumpula@bmdesign.fi

 • 28.06.2013
  Rullaten kesälomille!

  Rullaten kesälomille!

  Designerimme Antti Sarrela on suunnitellut Statum Skateboardsin ilmeen. Rullalautojen grafiikan lisäksi paidat, pipot ja lippalakit herättävät legendaarisen brändin taas eloon. Skate or Die!

  Vauhdikkaan ja työntäyteisen alkuvuoden jälkeen on aika lomailla heinäkuu. Elokuusta lähtien työt jatkuvat taas täydellä teholla. Kiitos asiakkaille ja yhteistyökumppaneille loistavasta alkuvuodesta.

  Aurinkoista kesää!

 • 22.04.2013
  Kultahuippu Omasairaalalle

  Kultahuippu Omasairaalalle

  Omasairaala on voittanut kultaa palvelumuotoilun kategoriassa Grafian Vuoden Huiput -kilpailussa.
  Palkittu työ pääsee myös Barcelonassa järjestettävään Art Directors Club of Europen kilpailuun, johon kutsutaan Euroopan parhaat työt.

  Toimimme projektista vastaavan viestintätoimisto Hill+Knowltonin visuaalisen suunnittelun kumppanina, ja olemme suunnitelleet Omasairaalan visuaalisen identiteetin ja lukuisia sovelluksia.

  Grafian järjestämä Vuoden Huiput on Suomen merkittävin markkinointiviestinnän ja muotoilun kilpailu. Vuosittain järjestettävä tapahtuma tähtää suunnittelun tason nostamiseen, luovuuden ja omaperäisyyden voimistamiseen ja suunnittelijoiden ammattitaidon kehittämiseen.

 • 26.10.2012

  Bataatti Meri Design vahvistuu

  Korkeatasoinen tiimimme sai jälleen vahvistusta kun designer Linda Niemelä-Koskela liittyi joukkoomme. Jari-Pekka on viimeksi työskennellyt sosiaalisia verkkopalveluita kehittävässä (mm. Habbo Hotel) Sulake Oy:ssa graafisten suunnittelijoiden vetäjänä. Hänellä on yli viidentoista vuoden laaja-alainen kokemus mm. kansainvälisen markkinoinnin ja visuaalisten identiteettien suunnittelusta.

 • 16.10.2012
  Zaldo MTL:n short-listalle

  Zaldo MTL:n short-listalle

  Zaldo on valittu MTL Communications Awards -viestintäkilpailun short-listalle.

  Zaldo on yläasteen yhdeksäsluokkalaisille suunnattu oman talouden hallinnan ja taloustiedon interaktiivinen oppimisympäristö. Bataatti Meri Design vastasi kampanjan konseptoinnista yhteistyössä viestintätoimisto Hill and Knowltonin kanssa sekä kokonaisuuden visuaalisesta suunnittelusta. Suunnittelumme pohjalta 3D-toteutuksen ja hahmoanimoinnit on toteuttanut 3DArts.

 • 12.06.2012

  Kohti kesää

  Kiitos mainioiden asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme, olemme saaneet vuoden aikana suunnitella ja toteuttaa monta hienoa toimeksiantoa. Näistä näytteitä löytyy portfoliostamme, tuoreimpia pääsee katsastamaan etusivumme linkkikuvakkeiden yläosasta.

  Bataatti Meri Design lomailee heinäkuun. Aurinkoista kesää kaikille!

 • 28.10.2011

  Uusi verkkosivusto!

  Vihdoin ja viimein saimme uudistetun ja päivitetyn sivustomme verkkoon. Pääpaino on portfoliossa, jota päivitämme vastedes jatkuvasti töiden valmistuttua. Stay tuned!

  Koodista kiitos Terolle Codecastersiin.

 • 28.10.2011

  Van - too - three!

  Bataatti Meri Design kasvoi yksillä silmälaseilla, kun joukkoon liittyi partneriksi designer Maria Sofiasson (MA). Maria työskenteli aiemmin designtoimisto Kuudennessa Kerroksessa, ja omaa yli kymmenen vuoden kokemuksen niin identiteettien, julkaisujen kuin verkon suunnittelun saralla. Miesvahvuus on siis nyt kolme.

 • 01.06.2011
  Bataatti Meri Design on muuttanut

  Bataatti Meri Design on muuttanut

  Bataatti Meri Design on muuttanut isompiin tiloihin, uuteen osoitteeseen Annankatu 13 C 11, 00100 Helsinki. Saitin uudistus edelleen työn alla kunhan muilta töiltä ennätämme...